Feestmenu 24 en 25 december 2015

Gerookte eendenborst salade garnituur en notenmengeling
***
St jacobsvruchten in het schelpje
***
Velouté van pompoen
***
Sorbet champagne
***
Heilbot met een créme van vichisoisse
of
Duo van fazant en hertenkalf "harlekijn"
***
Kerstdessert
***
Koffie en versnapering
75,00 €
 
Dit is het menu voor 24 en 25 december, het is niet verplicht het volledige menu te nemen wij werken ook a la carte.
A la carte 24 en 25 december 2015
 
Voorgerechten
   
Salade met gerookte eendenborst
15,00 €
Garnaalkroketjes
17,00 €
Scampi cocktail
16,00 €
St Jacobsschelpje
17,00 €
Hoofdgerechten
   
Duo van hert en fazant
33,00 €
Ossenhaas met een jachtsaus
32,00 €
Heilbot "dugleré"
28,00 €
Tong "Normande"
28,00 €
   
Desserts
Irish, Normandisch, Italian koffie
7,50 €
ijsje met advocaat
8,00 €
Fruit fondue
8,50 €
Oudjaar avond 2015 buffetfeest
 
Paté van ree en eend met rode porto
Een halve kreeft bellevue
Canapé met gerookte zalm
Rosbeef carpaccio gesneden met garnituur
Seranoham met meloen
Witloof roomsoep
Tongrolletjes op Oostendse wijze
Parelhoentje groentenkrans
Bavette een heerlijk stukje Belgisch vlees
Dit alles word vergezeld met frietjes, kroketjes, gratin en puree
Ook warme groenten staan op het menu
 
Het dessert word een carrousel van heerlijkheden
Om 00.00 uur klinken wij met z'n allen op het nieuwe jaar met een glaasje champagne en blazen wij met toeters en bellen het nieuwe jaar in
78,00 € pp.
1 januari 2016 a la carte

Voorgerechten
Duo van kaas en garnaalkroket
14,00 €
Cocktail van crab
16,00 €
Tomatenroom soep
7,50 €
Hoofdgerechten
Ossenhaas
30,00 €
Kalf ribstuk en garnituur
28,00 €
Chateaubriand met groentenkrans per 2 personen
53,00 €
Tong "dugleré"
28,00 €
Vispannetje
25,00 €
Desserts
Ijsje 't Schuurken
9,00 €
Appelstrudel
8,00 €
Moelleux
7,50 €