Feestkaart voor 24 en 25 december 2014

Voorgerechten
Cocktail van krab
16.00 €
Scampi in roomsaus
15.50 €
Eendenborst gerookt
15.50 €
Terrine van konijn
13.75 €
Bouillon van fazant
10.00 €
   
Tussengerecht
Waaier van visjes en bieslook puré
( kan ook als hoofdgerecht )
11.50 €
   
Hoofdgerechten
Hertenkalf met een winters garnituur
30.00 €
Ossenhaas met garnituur en jachtsaus
32.00 €
Griet gratin
27.50 €
Lamskroontje
29.00 €
   
Dessert
Carpaccio van ananas, ijs en kokos
8.50 €
Assortiment van kerstdessert
9.50 €
Irish koffie
7.20 €
Buffetfeest voor 31 december 2014
Koude gerechten om te starten
Halve kreeft bellevue
Zalm vers bereidt met garnituur
Italiaanse ham met crouton en citroenolie
Duo van paté vergezeld van cumberland saus
Tomaat met rivierkreeft en garnaal
Omelet van krab, gerookte forel en heilbot
Soep
Gentse waterzooi
Warm buffet
Tongrolletjes met scampi in een roomsaus
Parelhoentje met een zachte archiduc
Lamsragout
Hertenkalf in een donkere wildsaus

Dit alles word vergezeld met kroketjes, gratin en pasta,

om 24.00 uur klinken wij op het nieuwe jaar 2015 op een goede gezondheid, daarna ons dessertbuffet.

Dessertbuffet

Creme montneau
Triffle van rode vruchten
Petit pot's van chocolat
Fondue van vers fruit
Paris brest en clafoutis
70.00 € per persoon
1 januari 2015
Voorgerechten
Cocktail van zalm
15.50 €
Scampi in roomsaus
15.50 €
Garnaalkroketje 1
9.00 €
Garnaalkroketjes 2
17.00 €
Tomaten roomsoep
7.80 €
Broccolisoep
7.80 €
Hoofdgerechten
Lamsragout
24.50 €
Chateaubriand
53.00 €
Gamba's van het Schuurken
29.50 €
Tong dugleré
26.00 €
Belgische steak met een jachtsaus
20.00 €