We gaan voor wild 2017-2018


Voorgerechten
Duo van wildpate's
16,00 €
Carpaccio
16,50 €
Kroketje van patrijs
12,50 €
Wild consommé
12,00 €
Hoofdgerechten
Hazenrug " grand veneur "
28,00 €
Fazant met een zachte wildsaus
29,00 €
Everzwijn kasteelsaus
29,00 €
Hertenkalf "harlekijn "
35,00 €
Trio van wild ( trio sauzen )
36,00 €
   
( allergenen, 1,2,5 vraag ernaar en wij staan u te woord )  

Wild special
 
Toast met wilde champignons
***
Proever van een stevige wildsoep
***
Duo van fazant en hertenkalf wintergarnituur en
een zachte lichte en donkere wildsaus
of
Wilde heilbot, botersaus en kappertjes
***
Paté van eend met een vleug van rode porto
50 €
Onze echte winterse desserts : appelstrudel, pithivier.
( allergenen 1,2,3,4, bij twijfel vraag naar onze allergenen )